Jūsu stresa līmeni var noteikt 10 sekundēs

Stresa noturīgiem cilvēkiem ir ļoti paveicies, jo tas aizsargā viņu veselību labāk, nekā tiem, kas pārdzīvo ar iemeslu vai bez. Šis stāvoklis ir šoks ķermenim, tādējādi atstājot nepatīkamu “pēcgaršu”, ar ko ir ilgi jācīnās. Ja jūs pilnībā nenojaušat, cik ļoti esat pakļauti stresam, mēs aicinām jūs veikt testu, lai saliktu punktus uz “i”. Paskaties uz attēlu un pasakiet, ko ieraudzījāt pirmo?

Ja ieraudzījāt alu, tad jums nepavisam nav nosliece uz stresu! Tas ir lielisks rezultāts, jo jūsu dzīve ir piepildīta ar pozitīvu enerģiju, tāpēc jums nav jāpievērš uzmanību negatīvajam. Tā ir daudz vieglāk dzīvot!

Ja ieraudzījāt lidojošo šķīvīti, tad jums nosliece uz stresu ir 99,9%! Tas ir ļoti bīstams līmenis, tāpēc jums vajadzētu strādāt par sevi. Problēma ir tā, ka stress ir ļoti kaitīgs jūsu veselībai. Jūs bieži vien ciešat no bezmiega vai murgiem, ko izraisa stresa situācijas. Atcerieties, ka jums nav jābūt vienatnē ar savu problēmu. Ja tas palīdz jums, konsultējieties ar savu ģimeni un mīļajiem. Viņi klausās!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru